Tennisvereniging De Vierslag

Locatie

Kwekerijleane 4a
Berlikum
Friesland
9041 ER

Volgende activiteit

Geen aankomende evenementen
Kaart niet beschikbaar

Tennisvereniging De Vierslag, opgericht  op 01 april  1976, is een actieve en knusse vereniging met zo’n 90 actieve leden. Tijdens het zomerseizoen worden er regelmatig toernooien georganiseerd en kun je lessen volgen bij een gediplomeerde tennisleraar. Ons tennispark bestaat uit 2 nieuwe kunstgras banen die in principe het gehele jaar te bespelen zijn. Het complex is verder voorzien van een oefenkooi, baanverlichting en een sfeervolle kantine.

Trainingen
Het hele jaar door zijn trainingen op alle niveau’s te volgen. Je bent nooit te oud om je techniek te verbeteren voor betere resultaten en blessurevrij tennissen.

Competitie
De competitie maakt van tennis een echte teamsport. Meet je krachten met teams uit de regio, en strijd voor je club. Nu ook in de wintermaanden!

Toernooien
Toernooien zijn de ideale mogelijkheid om je trainingsarbeid in de praktijk te brengen. Doe mee aan de wekelijkse competitieavonden op de donderdagavond, de verschillende seizoenstoernooien en natuurlijk de clubkampioenschappen.

Tennispark
Tennispark de Vierslag ligt tussen de bomen en heeft een prettige en intieme sfeer. De fraaie all-weatherbanen zijn zoals gezegd bijna altijd bespeelbaar, het terras is altijd gezellig.

Meer informatie: http://www.tvdevierslag.nl/

 

Aankomende evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie