Privé, duo, trio of kwartet les “Les op maat”

Werken aan je techniek, tactiek en wat extra ritme, kunnen net dat ene zetje geven om de bal in jouw voordeel te slaan. Neem de regie in eigen hand en bepaal het spel. Kom je als duo, trio of kwartet, dan kun je de onderstaande prijzen delen door het aantal aanwezige personen.

Privé, Duo, Trio of Kwartet les **
30 min € 33,75
– 45 min € 49,-
– 60 min € 62,50
– 75 min € 75,-
– 90 min € 88,50
(exclusief btw)

Deze privé-, duo-, trio- of kwartetlessen (kleinere, aangepaste lesgroepen) worden op dit moment aangeboden op de tennisverenigingen van: TV Schatzenburg (Menaldum/ Dronrijp), TV Galefjild (Hardegarijp), TV Warga  (Warga) en TV De Vierslag (Berlikum).

Eigen lesgroep samenstellen?
Het is mogelijk om te trainen met een door je/ jullie zelf samengestelde lesgroep vanaf 3 personen of meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en meer informatie.

* De exacte lesprijzen voor genoemde lessen zijn indicatief en hangen af van o.a. de locatie, eventuele baanhuur, frequentie en overige wensen. Dit alles is middels persoonlijk contact nader te bepalen.
— Vanaf de 6de privé-, duo-, trio- of kwartetles, geldt 10% korting op iedere volgende les van dat kalenderjaar —

Benieuwd naar alle mogelijkheden of klaar om in te plannen? Neem contact met ons op en kies voor tennis op (en met een) maat.

** Lesprijzen geldig per 1 januari 2023 **