Aanmelden maak Kennis met Tennis

Altijd al eens willen ervaren of tennis wat voor je (kind) is? Grijp dan nu je kans en geef je dit voorjaar op voor het maak Kennis met Tennis kennismakingspakket bij één van de aangesloten tennisverenigingen van Tennisschool Lucardie. Op naar een leuke, plezierige en sportieve start van het najaar 2024.

Wat houdt het in?
Het maak Kennis met Tennis kennismakingspakket verschilt op een aantal vlakken met de normale reguliere tennislessenreeks. Onderstaand een overzicht:
– kortere lesduur per les (50 min)
– kortere lessenreeks (7 lesweken)
– extra scherpe prijs
– gratis gebruik van tennisracket en ander lesmateriaal
– geen verplichting om direct lid te worden van een tennisvereniging

Kortom, ideaal om eens te ervaren hoe het is om een balletje te slaan en de beginselen van deze schitterende sport aangereikt te krijgen.

Voor wie?
Voor jong en oud, beginnend of gevorderd, tennis is voor iedereen. Of je nu lekker op een plezierige manier wilt bewegen, wilt kijken of je er wat gevoel voor hebt of dat je samen met iemand wilt beginnen met sporten, het kan allemaal. Voor ieder wat wils!

Wat zijn de kosten?
Voor de jeugd komt het op 7 lessen á 50 min voor € 35,- en voor de senioren kost het pakket van 7 lessen á 50 min voor € 49,-  (of € 59,- obv 60 min p.l.) Besluit je (kind) daarna door te willen, dan gelden de actuele lestarieven en voorwaarden.

In het onderstaande overzicht een opsomming van de vijf tennisverenigingen waar de kennismakingspakketten worden aangeboden. Voor aanmelden, alle lesdata en meer info, klik op de tennisvereniging naar keuze.

maak Kennis met Tennis bij TV Warga, klik op MKMT TV Warga (start 4 september 2024)

maak Kennis met Tennis bij TV De Fjouwere, klik op MKMT TV De Fjouwere (start 5 september 2024)

maak Kennis met Tennis bij TV Galefjild, klik op MKMT TV Galefjild (start 3 en 5 september 2024)

maak Kennis met Tennis bij TV Schatzenburg, klik op MKMT TV Schatzenburg (start medio sept/ okt 2024)

maak Kennis met Tennis bij TV De Vierslag, klik op MKMT TV De Vierslag (start medio sept/ okt 2024)

Mocht je niet kunnen wachten om te kunnen starten met tennis of wil je aanhaken bij de nog lopende lesreeksen bij TV Warga, TV Schatzenburg, TV Galefjild, TV De Fjouwere of TV De Vierslag, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!


Direct aanmelden?
 Klik op inschrijven tennislessen

Liever deelnemen aan de reguliere lessenreeksen, privéles of duoles of je eigen lesgroep samenstellen? Klik op aanmelden en info alle tennisverenigingen

Tot snel op de tennisbaan bij één van de aangesloten tennisverenigingen!

Klik op sfeerimpressies bij de verschillende basisscholen om te zien hoe een “gymtennisles” op school er nu uit ziet.