Aanmelden maak Kennis met Tennis

Maak Kennis met Tennis, Tennis is voor iedereen!

Altijd al eens willen ervaren of tennis wat voor je (kind) is? Grijp dan nu je kans en geef je dit voorjaar op voor het maak Kennis met Tennis kennismakingspakket bij één van de aangesloten tennisverenigingen van Tennisschool Lucardie. Op naar een leuke, plezierige en sportieve start van het voorjaar.

Wat houdt het in?
Het maak Kennis met Tennis kennismakingspakket verschilt op een aantal vlakken met de normale reguliere tennislessenreeks. Onderstaand een overzicht:
– kortere lesduur per les (max 50 min)
– kortere lessenreeks (7 lesweken)
– extra scherpe prijs (vanaf € 35,-)
– gratis gebruik van tennisracket en ander lesmateriaal
– geen verplichting om direct lid te worden van een tennisvereniging

Kortom, ideaal om eens te ervaren hoe het is om een balletje te slaan en de beginselen van deze schitterende sport aangereikt te krijgen.

Voor wie?
Voor jong en oud, beginnend of gevorderd, tennis is voor iedereen. Of je nu lekker op een plezierige manier wilt bewegen, wilt kijken of je er wat gevoel voor hebt of dat je samen met iemand wilt beginnen met sporten, het kan allemaal. Voor ieder wat wils!

Had je trouwens onze actie “korting voor twee, neem een introducé mee” al gezien? Dit maakt het extra voordelig als je samen besluit te beginnen of iemand aandraagt. Klik op actie korting voor twee voor aanmelden en meer info.

Wat zijn de kosten?
Voor de jeugd komt het op 7 lessen á 50 min voor € 35,- en voor de senioren kost het pakket van 7 lessen á 50 min voor
€ 49,- Besluit je (kind) daarna door te willen, dan gelden de actuele lestarieven en voorwaarden.

In het onderstaande overzicht een opsomming van de vier tennisverenigingen waar de kennismakingspakketten worden aangeboden. Voor aanmelden, alle lesdata en meer info, klik op de tennisvereniging naar keuze.

maak Kennis met Tennis bij TV Galefjild, klik op MKMT TV Galefjild

maak Kennis met Tennis bij TV Schatzenburg, klik op MKMT TV Schatzenburg

maak Kennis met Tennis bij TV De Vierslag, klik op MKMT TV De Vierslag

Maak kennis met Tennis bij TV Warga, klik op MKMT TV Warga

Direct aanmelden? klik op nu inschrijven MKMT

Liever deelnemen aan de reguliere lessenreeksen, privéles of duoles of je eigen lesgroep samenstellen? Klik op aanmelden en info alle tennisverenigingen

Tot snel op de tennisbaan!

Klik op sfeerimpressies bij de verschillende basisscholen om te zien hoe een “gymtennisles” op school er nu uit ziet. Eind februari en begin maart gaat Tennisschool Lucardie weer langs bij alle basisscholen in Menaldum, Dronrijp, Berlikum en Hurdegaryp.