Zaterdag 9 december, een dag vol met tennis en gezelligheid bij Sanjes Sportpark. Net als vorig jaar zullen er ook dit jaar een 3-tal (jeugd)evenementen worden georganiseerd op Sanjes Sportpark te Veenwouden.
Op zaterdagmiddag zal er voor de jeugd het eerste evenement plaatsvinden, ‘Het Poffertjestoernooi’. Op de avond is het de beurt aan de ‘seniorenlessers’ om hun kunsten te vertonen en de strijd met elkaar aan te gaan tijdens het 1ste lesserstoernooi van deze winter.

Dit alles is mogelijk door een samenwerking tussen Tennisschool Grip, Sanjes Sportpark en Tennisschool Lucardie. Deze toernooien zijn er voor alle jeugd en senioren van de aangesloten tennisverenigingen waar Tennisschool Grip en Tennisschool Lucardie de tennislessen verzorgen.

Het doel is om in de winter in een ontspannen sfeer veel wedstrijdjes met elkaar te spelen. Het is een uitgelezen mogelijkheid om eens te sparren met lessers van andere verenigingen. Educatief, uitdagend, plezier en gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor deze events.

Schets Poffertjestoernooi jeugd
– van 13.30 uur – 13.45 uur aanwezigheid melden Rood/ Oranje bij de bar
– van 14.00 uur – 16.00 uur wedstrijden kinderen ROOD (max 24) & Oranje (max 16) *
– van 15.30 uur – 15.45 uur aanwezigheid melden Groen/ Geel bij de bar
– van 16.00 uur – 18.00 uur wedstrijden kinderen Groen & Geel (max 24)
* Bij ‘over inschrijving’ in de categorie ROOD/ORANJE kan er besloten worden om ROOD om 12:30 uur (dan tot 14.00 uur) te laten starten.
Kosten jeugd:
– €5,- Kinderen ROOD
– €7,50 Kinderen Oranje, Groen, Geel
Inclusief drinken & versnapering.

Schets lesserstoernooi Senioren
Op de avond is het de beurt aan de senioren om, onder het genot van een hapje en een drankje, de strijd met elkaar aan te gaan op de tennisbaan en er samen een gezellige avond te beleven. Gezelligheid, gemoedelijkheid, nieuwe mensen leren kennen en gewoonweg een heerlijk potje tennis spelen staan centraal deze avond. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om er een schitterend “tennisuitje” van te maken.

– Aanvang tussen 18.30 uur en 18.45 uur. (aanwezigheid melden bij de bar)
– Start wedstrijden om 19.00 uur tot 23.00 uur. (wedstrijden van 25 min)
– Kosten voor deze avond zijn €12,50 p.p. (inclusief versnapering)

Heb jij ook zo’n zin om hierbij aanwezig te zijn? Wees er dan snel bij en wacht niet langer met aanmelden.
Vol = vol! Klik nu op aanmelden poffertjestoernooi jeugd of aanmelden 1ste lesserstoernooi (24 deelnemers) om er zaterdagavond 9 december bij te zijn. De inschrijving sluit zodra het maximum aantal deelnemers per categorie is bereikt en anders uiterlijk woensdagavond 6 december.

We zien uit naar jullie komst. Tot dan!

Een sportieve groet namens,

Sanjes Sportpark, Tennisschool Grip en Tennisschool Lucardie

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Alvast voor in de agenda: Zaterdag 20 januari en zaterdag 10 maart zullen de 2 andere jeugd- en seniorenevenementen plaatsvinden.