Sla nu je slag en schrijf je in als team voor competitietraining. Voor je het weet is het namelijk al weer zover en staat de competitie voor de deur. Dus kunnen jullie nog wel wat ritme gebruiken, wil je nog wat speciale tactieken uitproberen met je dubbelmaatje of wil je gewoon het teamgevoel alvast aanwakkeren? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor één of twee competitietrainingen die Tennisschool Lucardie speciaal voor jullie organiseert. Dit op de banen van TV Schatzenburg in Menaldum. Zowel voor leden als niet leden van TV Schatzenburg.

Wanneer? Zaterdag 24 en 31 maart
Waar? Op de tennisbanen van TV Schatzenburg, Rypsterdyk 23 C Menaldum
Kosten? € 60,- per team per keer *
Trainingsduur? 75 minuten
*exclusief € 15,- baanhuur per keer voor niet leden.

Onderstaand een overzicht van de beschikbare tijden voor deze trainingen. Deze trainingstijden zijn op de beide data te reserveren via de link verderop in dit bericht.

Zaterdag 24 en zaterdag 31 maart
1. 09.45 uur tot 11.00 uur
2. 11.15 uur tot 12.30 uur
3. 13.00 uur tot 14.15 uur
4. 14.30 uur tot 15.45 uur
5. 16.00 uur tot 17.15 uur

Geef je snel op voor één of beide dagen en zorg ervoor dat jullie straks klaar zijn voor een vliegende competitiestart! Nu inschrijven, klik op aanmelden competitietraining

Bij de opgave kan de contactpersoon/ teamcaptain in het opmerkingenveld een voorkeur in tijd aangeven of geef je aan of jullie op de ochtend of middag willen trainen.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vol = vol!

Tot op de tennisbaan!