Aankomende week (3) worden de tennislessen van de winterreeks bij TV Schatzenburg (Menaldum) en TV De Vierslag (Berlikum) hervat voor de lessers van de beide (samenwerkende) tennisverenigingen. Vanaf maandag 16 januari op de avond voor de senioren in Menaldum en op vrijdagmiddag 20 januari pakt de jeugd in Berlikum de lessen weer op.

Voor senioren (18+) wordt er in 3 verschillende lesgroepen van alle spelniveaus (beginnend tot aan (ver) gevorderd) getraind op de maandagavond. Dit op het tennispark van TV Schatzenburg in Menaldum.

Voor de jeugd (vanaf 6 jr tot 18 jr) zijn er vijf verschillende lesgroepen onderverdeeld en samengesteld op leeftijd en spelniveau (startend tot aan gevorderd) op de vroege vrijdagmiddag tot aan begin avond. Deze jeugdlessen met jeugd uit o.a. Berlikum, Menaldum, Dronrijp, Beetgum, Wier en Beetgumermolen traint op het tennispark van TV De Vierslag in Berlikum.

Voor alle lesdata van deze winterlessenreeks 2022-2023, klik op lessen op maandagavond of lessen op vrijdagmiddag

Mocht jij of jouw kind nu ook graag willen starten met het volgen van tennislessen, er zijn nog enkele plekken beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Bepaal je liever geheel zelf je eigen lesmoment, frequentie, aandachtspunten en samenstelling van je lesgroep? Klik dan op “Les op maat” en neem zelf het heft in handen.

Tot snel op de tennisbaan!