Tijd om in beweging te komen en je racket weer op te pakken. In week 36, worden de zomerlessen bij de verschillende aangesloten tennisverenigingen van Tennisschool Lucardie weer hervat. Vanaf maandag 4 september is het de beurt aan de lessers van TV Schatzenburg om verder te werken aan hun tennisskills. Op dinsdag 5 en donderdag 7 september pakken we de lessen bij TV Galefjild weer op. Tot slot, op vrijdagmiddag 8 september gaan we bij TV De Vierslag de rackets weer volop in gebruik nemen.

Bovenstaande lesreeksen zijn afgelopen voorjaar begonnen en lopen nog voor een aantal weken door. Hierop aansluitend worden er voor het aankomend najaar en de winterperiode geheel nieuwe lesseries opgestart en aangeboden. Medio oktober starten deze reeksen bij TV Galefjild, TV Schatzenburg en TV De Vierslag.

De lessers van TV Warga zullen op woensdag 13 september van start gaan met een nieuwe lessenreeks. Deze eindigt medio december. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar in de verschillende jeugdgroepjes. Dus mocht je kind nog een leuke sport zoeken of willen aanhaken, klik dan op jeugdlessen TV Warga voor meer info. Direct aanmelden kan nog t/m vrijdag 8 september. De drie verschillende senioren-lesgroepen zitten dit najaar inmiddels vol.

Wil jij nu ook graag starten met het volgen van tennislessen of aanhaken, neem dan gelijk even contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Wees van harte welkom; er is ruimte bij zowel de jeugd als bij de senioren (18+). Zowel voor starters en gevorderden, voor ieder wat wils. Maak een keuze uit liefst vier prachtige, leuke en gezellige tennisverenigingen waar gedurende het gehele tennisseizoen voldoende te beleven is.

Ben jij als bestaande lesser benieuwd wanneer jouw zomerlessen nu worden hervat, én hoeveel zomerlessen je nog hebt, klik dan op overzicht lesdata zomer 2023 tennisverenigingen.

Heb jij nog tennismaatjes of belangstellenden die wellicht willen aanhaken, attendeer ze op de mogelijkheid om nog mee te kunnen doen bij de resterende zomerlessen bij jouw tennisvereniging.

Pak je racket weer op of kom kennismaken met tennis. Tot gauw op de tennisbaan!