TV Galefjild en Tennisschool Lucardie gaan samen bouwen aan een mooie toekomst waarin tennis centraal staat en nieuw leven ingeblazen zal gaan worden. Om dit te kunnen bereiken zullen er een aantal nieuwe opties en mogelijkheden worden aangeboden op de tennisvereniging. Een kleine tip van de sluier is dat er niet één, maar twee lessenreeksen per seizoen zullen zijn en dat je tweemaal in de week kunt trainen voor een sterk gereduceerd tarief.

Vanaf april 2018 zal Roland Lucardie namens de tennisschool de tennislessen gaan verzorgen. Als lesdagen is er gekozen voor de dinsdag en vrijdag. De start van het zomerseizoen zal zijn op dinsdag 3 april en vrijdag 6 april en de najaarslessen zullen eind september aanvangen.

Voor meer informatie over de plannen, lessen en het hoe en wanneer u zich kunt inschrijven, nog heel even geduld en houdt de website en facebookpagina van Tennisschool Lucardie in de gaten.

Het bestuur van TV Galefjild en Roland van Tennisschool Lucardie zien uit naar de komende jaren en hopen velen van jullie snel te mogen verwelkomen op de tennisvereniging.