Vanaf aankomend voorjaar 2019 zal Tennisschool Lucardie de tennislessen bij TV De Vierslag in Berlikum gaan verzorgen. Voorzitter Jasper de Vries en Bestuurslid jeugdzaken Aletta Kalma-Reinders van de tennisvereniging en Roland Lucardie namens de tennisschool hebben recent handen geschut en zetten in op een mooie gezamenlijke sportieve tennistoekomst.

Werving en behoud van leden zal o.a. middels een schooltennisproject, mede mogelijk gemaakt door Nik Hoving van Beweegteam Waadhoeke, opgepakt worden. Voor data en meer informatie hieromtrent, klik op data schooltennis

De reguliere tennislessen en de verschillende maak Kennis met Tennis cursussen zullen starten zo rond halverwege maart 2019. Tevens zal er ter voorbereiding op de aankomende voorjaarscompetitie een aantal datums aangeboden worden om een “competitietraining(en)” te volgen via Tennisschool Lucardie.

Meer informatie volgt binnenkort. Houdt hiervoor de website en facebookpagina van Tennisschool Lucardie en Tennisvereniging De Vierslag de komende tijd in de gaten.

Mochten er voor nu al vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en zien uit naar komend seizoen.

Sportieve groet,

Tennisschool Lucardie