Tennisschool Lucardie en het bestuur van TV Oeverzwaluwen hebben besloten om het aankomende seizoen de samenwerking met elkaar aan te gaan. Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie gaat de groepstrainingen verzorgen. Deze zullen plaatsvinden op de dinsdagavond. De jeugd bijt het spits af van 18.00 uur tot 19.00 uur en hierop aansluitend zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen van 19.00 uur tot uiterlijk 22.00.

Vanaf dinsdag 4 april
zullen de zomertrainingen van 2017 van start gaan. Deze trainingsreeks zal bestaan uit 15 trainingsweken. Onderstaand treft u een overzicht van de data waarop getraind zal gaan worden:
trainingsdata: 4 april, 11 april, 18 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei, 23 mei, 30 mei, 6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni,
4 juli, 11 juli en 18 juli
inhaaldata: 5 september en 12 september
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Tarieven groepstrainingen van het zomerseizoen 2017
– Jeugd:                                 15 trainingen á 60 min voor € 75,- (6 á 12  in een groep)
– Senioren *:                         15 trainingen á 75 min voor € 165,- (6 á 12 in een groep)

* Wanneer jeugd onder de 18 jaar ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, wordt deze ‘lesser’ gezien als volwassene. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen. Dit zal op advies van Tennisschool Lucardie aangedragen kunnen worden aan de desbetreffende speler en/ of zijn/ haar ouders. Bij goedkeuring van alle partijen, zal dan een lesprijs gebaseerd op de seniorprijs worden vastgesteld.

Bij dermate veel aanmeldingen voor de seniorentrainingen, kan er besloten worden om de trainingsduur per training aan te passen naar 60 of 50 min per les. Dit om hiermee ruimte te creëren om zo een extra lesgroep op de avond te kunnen draaien en hiermee meer mensen de mogelijkheid te bieden om te komen trainen.
De prijs van de trainingen zal hier dan ook op worden aangepast. De prijzen zullen dan als volgt zijn: 15 trainingen á 60 min voor € 132,- of op basis van 50 min voor € 110,-. Mocht hier sprake van zijn, dan zal u hier van te voren over worden bericht.

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw  tennisbekwaamheden, traint u liever alleen en specifiek gericht op uw wensen of in tweetallen, kijk dan eens op http://tennisschoollucardie.nl/tennisles/priveles/ en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Aanmelden voor de zomertrainingen  bij TV Oeverzwaluwen 2017
Voor aanmelden en meer informatie voor de zomertrainingen 2017 bij TV Oeverzwaluwen, gaat u naar http://tennisschoollucardie.nl/contact/ en vult u de onderstaand gevraagde gegevens in:
– volledige naam
– adresgegevens
– geboortedatum
– mobiele telefoonnummer(s)
ivm ‘trainingsappgroep’
– mailadres
– jeugd of senioren training
– met wie graag in één trainingsgroep?
– beschikbaarheid dinsdagavond
– aantal jaar tenniservaring / aantal jaar leservaring

Tot slot vinkt u aan dat u akkoord gaat met het lesreglement.

Een sportieve groet en tot op de tennisbaan!

Roland Lucardie
Tennisschool Lucardie
0629293030