Vanaf maandag 24 februari maakt Tennisschool Lucardie een start met een ronde langs de basisscholen van Berlikum, Dronrijp, Menaldum en Hurdegaryp. De kinderen zullen door middel van schooltennis, tijdens hun reguliere gymles, geënthousiasmeerd worden voor tennis.

Naast een speels, plezierig, bewegelijk en leuk uurtje “gymtennis” zullen alle basisschoolkinderen van de groepen 3 t/m 8 een mooie flyer ontvangen, voor mee naar huis, met een speciaal maak Kennis met Tennis kennismakingspakket. Deze is te verzilveren op de plaatselijke tennisvereniging en NIET alleen voor de kinderen bedoeld, maar ook voor de ouders, ooms en tantes of opa’s en oma’s. Immers … Tennis is voor iedereen! Klik op aanbod MKMT voor iedereen. Schrijf je (kind) in en kom dit voorjaar ervaren of tennis óók voor jou wat is.

Ken je daarnaast nog andere belangstellenden, spreek ze aan, trek ze over de streep om zich ook op te geven voor de lessen en profiteer zo samen van extra korting. Druk op de link korting voor twee voor de verschillende mogelijkheden en om je aan te melden.

Bent u benieuwd wanneer uw kind schooltennis heeft? Raadpleeg dan nu de agenda schooltennis voorjaar 2020

Tot ziens tijdens het schooltennis en/ of op de tennisbaan.