Vandaag maandag 19 september om 14.30 uur beginnen de Maak kennis met Tennis lessen op de tennisbanen van Tennisclub Zwaagwesteinde. Maar liefst 16 kinderen tussen de 7 en 11 jaar van de basisscholen IBS ’t Pompeblêd en CBS De Boustien uit Zwaagwesteinde hebben zich opgegeven en zullen vanmiddag van start gaan om de fijne kneepjes van het tennis verder onder de knie te krijgen.

De jongste groep kinderen van 7 en 8 jaar start om 14.30 uur en de kinderen van 9 t/m 11 jaar gaan los om 15.10 uur.  De reguliere groepslessen voor de jeugd en volwassenen vangen aan tussen 15.55 uur en 22.30 uur. Deze lessenreeks is net gestart, maar er is nog plek voor u. Dus bent u benieuwd of dit iets is voor uw kind of voor uzelf, kom eens langs op de tennisbaan of neem contact op met Tennisschool Lucardie.

Aanstaande woensdag 21 september en vrijdag 23 september is het de beurt aan basisschool CBS De Reinbôge uit Twijzelerheide. De kinderen van groep 7 en 8 komen naar de banen van Tennisclub Zwaagwesteinde op deze woendag en de andere klassen krijgen les in de gymzaal van de school zelf.

Net als voor de basisscholen uit Zwaagwesteinde is er ook voor de kinderen van CBS De Reinbôge een leuke introductie-actie bedacht om, na het schooltennis van deze week, verder kennis te maken met tennis. De inschrijving hiervoor is per vandaag geopend. Voor meer informatie en inschrijven, klik op Maak kennis met Tennis.