Ondanks dat het nog ver weg lijkt en wellicht velen van jullie nog in een vakantiemodus verkeren, komt het najaarsseizoen toch echt snel dichterbij. Voor je het weet is het zover en gaat Tennisschool Lucardie weer los met het verzorgen van de tennislessen bij de verschillende tennisverenigingen, waar het de tennislessen verzorgd. De eerste lessen staan gepland voor de tweede week van september. Jij wilt hier toch ook gewoon bij zijn?

Om het najaarsseizoen spectaculair te beginnen heeft Tennisschool Lucardie een leuke inschrijfactie bedacht. Wanneer jij jezelf (of kinderen) voor 1 september inschrijft, maak je kans op een aantal mooie prijzen, die verloot zullen worden onder alle inschrijvingen. Alle mensen die zich tot op heden al hebben ingeschreven, dingen logischerwijs ook mee om de prijzen. O.a. een tennisracket, een privéles, gratis je racket laten bespannen, een blik ballen en overgrips kunnen zomaar voor jou zijn als jij nu opgeeft voor de najaarslessen van 2017.

Kun jij dan ook niet wachten op de start van het nieuwe seizoen, wil je er zeker van zijn dat je erbij bent en wil je in de prijzen vallen, wacht dan niet langer en meldt je gelijk aan via Inschrijving Najaarslessen 2017
Voor eventuele vragen en informatie of contact kunt u de bovenstaande ook gebruiken.

Tennisschool Lucardie wenst jullie allen nog een fijne en goede vakantietijd toe en verwelkomt jullie graag in september weer op de tennisbaan. Tot dan!

P.s. Zorg je er ook even voor dat je dit bericht deelt met je tennismaatje, tennispartner, familie, vrienden of naar die ene persoon waarvan jij weet dat hij/ zij wellicht ook wel wilde beginnen met lessen volgen? Voorkomen we zo samen dat men wel wil, maar zich vergeet op te geven en er straks geen plek meer is 😉