Afgelopen vrijdag 24 mei heeft Roland van Tennisschool Lucardie met veel plezier schooltennis voor de groepen 3 tm 8 verzorgd op CBS De Winde in Hurdegaryp. Het plezier en de energie spatte eraf. Zowel de kinderen als de aanwezige leerkrachten zetten hun beste beentje voor en deden hun uiterste best om de verschillende stations met goed gevolg te doorlopen. O.a ballontennis, hindernisbaantje, duizelspelletjes en “de bal is heet” kwamen voorbij tijdens de gymtennisles.

Aanstaande dinsdag 28 mei zijn de kinderen basisschool OBS Hurdegaryp aan slag om kennis te maken met tennis tijdens hun gymtennisles. Benieuwd hoe zij het er van af gaan brengen. We zien uit naar hun komst.

Naast deze gymtennislessen voor de basisschoolkinderen van Hurdegaryp is er een speciaal lesaanbod om in de maand juni vier maak Kennis met Tennis lessen te kunnen volgen. Dit voor slechts € 17,50

Deze lessen zullen plaatsvinden tussen 14.45 uur en 16.10 uur op de vier dinsdagmiddagen van juni. Te weten 4, 11, 18 en 25 juni.

Inschrijven voor deze maak Kennis met Tennis lessen, klik op aanmelden
(keuze lespakket mkmt jeugd)

Ook voor de senioren en oudere jeugd is het (nog) mogelijk om je aan te melden of aan te sluiten bij de senioren maak Kennis met Tennis lessen. Op de dinsdagavond in de lesgroep van 19.00 uur zijn nog enkele plekjes te vergeven en op de donderdagavond in de lesgroep van 19.15 uur. Het betreft hier een lessenreeks van zeven lessen.
Dit op de volgende lesdata: 4, 11, 18 en 25 juni, 2 juli, 27 aug en 3 september. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Direct aanmelden, klik op aanmelden
(keuze lespakket; mkmt senioren)

Tot op de tennisbaan in Hurdegaryp!