In de periode winter 2016/ 2017 tot aan nu heeft Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie niet stilgezeten. In het kader van het continu in ontwikkeling willen zijn en het verkrijgen van nieuwe inzichten op het gebied van; lesgeven, trainingen verzorgen op het hoogste niveau (top 5 jeugd van Nederland), het coachen van (de beste jeugd)spelers en het begeleiden van een in opleiding zijnde (toekomstige) tennisleraar A, hebben eraan bijgedragen dat Roland zijn vak als tennistrainer/ clubtrainer/ coach nu nog beter kan verstaan.

Bovenstaande opgedane ervaringen gedurende de 24 gevolgde KNLTB licentie B opleidingsdagen, onder de bezielende leiding Hans Jorna, en een werkelijk geweldige stageperiode bij Top Tennis Groningen (van o.a. Frans Wouters) hebben hem veel kennis verschaft. Hierdoor zal hij naast training geven aan alle denkbare niveaus en leeftijdsgroepen, nu nog beter in staat zijn om tennisverenigingen te kunnen ondersteunen op diverse gebieden. Denk hierbij aan tennis technische, beleidsmatige, wervende en promotionele en andere ondersteunde zaken. Al met al een rijke en leerzame periode.

Een speciale dank gaat uit naar Hans Jorna (KNLTB docent), Age Bergsma (CIOS tennisdocent) en het gehele trainersbegeleidingsteam van Top Tennis Groningen, met in het bijzonder Frans Wouters. Zij allen hebben met veel passie, kennis en ondersteuning een grote bijdrage gehad in het behalen van deze waardevolle B-licentie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Tennisschool Lucardie voor u kan betekenen? Neem eens contact met ons op.