De afgelopen weken hebben verschillende klassen van het Tjalling Koopmans College middels diverse clinics kennen mogen maken met de tennissport en met Tennisvereniging Galefjild te Hardegarijp. Om nader en verder kennis te maken met de tennissport stellen Tennisschool Lucardie en TV Galefjild de volgende mogelijkheden ter beschikking.

1.     Voor slechts € 35,- liefst zeven kennismakingslessen op de donderdag(na)middag.
2.     Onbeperkt tennissen tot eind 2019 in eigen vrije tijd op de tennisbanen van TV Galefjild. Dit voor maar € 20,-

Er is speciaal gekozen voor de donderdagnamiddag en/ of begin van de donderdagavond, dit aansluitend op het schoolrooster van de meeste klassen. Dus in plaats van na school gelijk naar huis, hebben de leerlingen de mogelijkheid om eerst nog tennislessen te volgen. Wil je toch iets later op de dag, dan is er ook de mogelijkheid om vroeg op de avond te lessen. Dit alles bij voldoende animo.

Onderstaand alle lesdata voor de MKMT Tjalling Koopmans kennismakingslessen dit najaar bij TV Galefjild.

Lesdata MKMT Tjalling Koopmans
Aantal lesweken: 7
Lesdag: donderdag
Lesdata: 26 september, 3, 10, 17, 31 oktober, 7 en 14 november
Inhaaldata: 21 en 28 november

Direct aanmelden voor de kennismakingslessen; aanmelden MKMT Tjalling Koopmans Inschrijven kan uiterlijk t/m zondag 22 september.

Naast de tennislessen kan men zich ook aanmelden voor het onbeperkt tennissen tot eind 2019 door een mail te sturen naar TV Galefjild

Tennisrackets voor tijdens de tennislessen zijn gratis te leen via de tennisschool en mocht je vrij willen tennissen, dan heeft het Tjalling Koopmans College een aantal rackets te leen. Deze rackets zijn op het college zelf aanwezig en opvraagbaar via de sportdocenten Rienk de Haas en Edwin Kooistra.

Wacht niet langer, meld je aan en weer erbij. Tot donderdag 26 september op de tennisbanen van TV Galefjild.

Een sportieve groet,

Roland Lucardie
Tennisschool Lucardie