Aankomend voorjaar 2018 biedt Tennisschool Lucardie een speciale Maak Kennis met Tennis lessenreeks aan bij de verschillende verenigingen die zijn aangesloten bij de tennisschool. Dit voor de allerkleinsten tot aan de senioren 55+. De verschillen met een normale lessenreeks?; kortere lesduur per les, een korte(re) lessenreeks en een scherpe prijs. Ideaal om eens te proberen een balletje te slaan en de beginselen van deze schitterende sport te ervaren.

Voor tennisrackets en ballen wordt gezorgd. U of uw kinderen hebben alleen sportieve kleding en schoeisel nodig.

Voor wie? Voor jong (vanaf 4) en oud, beginners en gevorderden. Kortom voor ieder wat wils. Nieuwsgierig waar Tennisschool Lucardie de tennislessen verzorgt of wilt u zich aanmelden voor groepslessen?

Klik op sfeerimpressies bij de verschillende basisscholen 2018 om te zien hoe een “gymtennisles” op school er nu uit ziet.

Voor aanmelden en meer informatie Maak kennis met Tennis bij TV Galefjild, klik op MKMT TV Galefjild

Voor aanmelden en meer informatie Maak kennis met Tennis bij TV Schatzenburg, klik op MKMT TV Schatzenburg

Voor aanmelden en meer informatie Maak kennis met Tennis bij TC Zwaagwesteinde, klik op MKMT TCZ 

Voor aanmelden en meer informatie Maak kennis met Tennis bij TV Warga, klik op MKMT TV Warga

Voor aanmelden en meer informatie voor de overige aangesloten tennisverenigingen, houdt de website of facebookpagina van Tennisschool Lucardie in de gaten. Binnenkort zal dit per deelnemende club gepubliceerd worden.

Zit uw tennisclub of school er niet bij, ook bij u kunnen wij de schooltennis verzorgen. Voor meer informatie, neem contact met op met ons. Wellicht dat Tennisschool Lucardie dan binnenkort of in de toekomst wat voor uw kan betekenen.