Zaterdagmiddag 2 maart 2024 organiseert Roland van Tennisschool Lucardie een extra jeugdtennismiddag. Dit voor alle lessende jeugd van de aangesloten tennisverenigingen van de tennisschool. Speciaal bedoeld om lekker extra ritme op te doen richting de voorjaarscompetitie, plezier te maken, andere kinderen te ontmoeten en/ of eindelijk weer eens een balletje te slaan, na een lange periode van geen tennis (Warga en Hardegarijp).

Wat gaan we doen? een combinatie van wedstrijdjes en de leukste en meest favoriete oefenvormen van de lessen spelen. Denk aan het koningsspel, gevangenisje, turbo dubbel, aanvaller vs verdediger en meer. Actie en sensatie gegarandeerd! Verder wordt er voor wat lekkers (hapje & en drankje) gezorgd 😉

Wanneer en hoe laat? Zaterdagmiddag 2 maart 2024, tussen 13.00 uur en 18.00 uur *

Waar is deze jeugdtennismiddag? Lekker droog en warm binnen bij:
Tennishal De Buurfrou
Middelweg-Oost 34
9077 SB  Vrouwenparochie

Aanmelden jeugdmiddag zaterdag 2 maart 2024
Graag uiterlijk vóór dinsdag 27 februari, liefst eerder ivm speelrooster, aanmelden! Klik op aanmelden jeugdmiddag om je (kind) direct aan te melden.

Kosten: € 5,- per kind
Graag bij aanvang gepast contant voldoen.

* De exacte start-, eind- en speeltijden worden uiterlijk vrijdag 23 februari definitief vastgesteld. De algemene inschatting is dat de jongste jeugd (basisschool) het 1ste deel van de middag draait en de oudere jeugd (vanaf middelbare school) het 2de deel van de middag. Dit alles hangt af van het totale aantal opgaven en de beschikbaarheid van de opgegeven kinderen.