Tennisvereniging Galefjild en Tennisschool Lucardie organiseren aankomende zomer in week 34 op woensdag 24 en donderdag 25 augustus een zomerkamp voor de jeugd. Plaats van bestemming is het tennispark van TV Galefjild in Hurdegaryp.

Op de beide dagen staat er een dagprogramma van ongeveer 5 uurtjes op de planning waar kinderen uit de omgeving Hurdegaryp en de (les)kinderen van de aangesloten tennisverenigingen van Tennisschool Lucardie uit Hardegarijp, Warga, Menaldum, Dronrijp en Berlikum aan mee kunnen doen. Het belooft een avontuurlijk en beweeglijk spektakel te worden met veel sporten, kennis maken met tennis(spellen), veel fun, spelletjes binnen en buiten en bovenal heel veel gezelligheid met elkaar.

Dagprogramma
In totaal zijn er twee achtereenvolgende dagen waaraan deelgenomen kan worden.
De tijden zijn als volgt:
– Woensdag 24 augustus van 11:00 uur tot 16:00 uur, inclusief lunch
– Donderdag 25 augustus van 11:00 uur tot 16:00 uur, inclusief lunch
(o.v.v. eventuele wijzigingen)

Locatie
Tennisvereniging TV Galefjild stelt zijn tennispark voor het zomerkamp beschikbaar. Voor de adresgegevens van tennisvereniging TV Galefjild, klik op locatie TV Galefjild

Inschrijfkosten
Je kunt je kind(eren) aanmelden voor zowel losse dagen als voor de beide dagen. De inschrijfkosten bedragen:
– € 20,- per dag
– € 37,50 voor 2 dagen
(contant op de dag zelf betalen)

Oproep sportieve ouders/ verzorgers
We zien uit naar 2 mooie en sportieve dagen met veel kinderen. Dit kunnen we echter niet geheel alleen. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig. Dit om de jeugd zo optimaal mogelijk te bedienen en vermaken en daarmee voor een paar schitterende dagen te zorgen deze zomervakantie. Dus ouders/ verzorgers, opa’s en oma’s, ooms en tantes, lijkt het je leuk om ons te helpen als bijvoorbeeld spelbegeleider of wil je ons op een andere manier helpen, meld je dan nu aan via ik help mee op het jeugdkamp (in opmerkingenveld vermelden welke dag(en) je komt helpen)

Nu je kind(eren) inschrijven? Klik op inschrijven zomerkamp 2022 TV Galefjild
Aanmelden kan t/m donderdag 18 augustus 2022.

Op naar een sportieve en gezellige invulling van vakantieweek 34 deze zomer! We zien uit naar jullie komst!

Tennisvereniging Galefjild en Tennisschool Lucardie