Tennisschool Lucardie en het bestuur van TV Rottum zijn samen tot overeenstemming gekomen de trainingen te blijven laten plaatsvinden op de donderdagmiddag en avond. Aankomend seizoen zullen de groepstrainingen wederom verzorgd worden door Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie.

Nieuw is dit jaar de keuzemogelijkheid qua trainingsduur, groepsomvang en dat men ideeën kan aandragen waarop men zou willen trainen. Afhankelijk van deze wensen en de inpasbaarheid, kan dit dan een onderdeel worden van het seizoensplan van deze lessenreeks.

Verder heeft het bestuur van TV Rottum besloten dat de jeugdleden van de tennisvereniging  € 10,- korting krijgen op het lesgeld. De jongste jeugd zal zo rond 16.30 uur starten en hierop aansluitend zullen de verschillende seniorengroepen op de avond  in actie komen. Dit tot uiterlijk 22.00 uur.

Trainingsdata voorjaars-/ zomertrainingen 2017 TV Rottum
Donderdag 30 maart zullen de voorjaars-/ zomertrainingen van start gaan. Deze trainingsreeks zal bestaan uit 12 trainingsweken. Onderstaand een overzicht van de data waarop getraind zal worden:
trainingsdata: 30 maart, 6 april, 13 april, 20 april, 11 mei, 18 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni,
29 juni en 6 juli
inhaaldata: 13 juli en 20 juli
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Tarieven en keuzeopties voorjaars-/ zomertrainingen 2017 TV Rottum
Optie 1:
         Jeugd                    12 trainingen á 50 min voor € 69,- (dit is incl. €10,- korting voor jeugdleden)              Geen lid van de club? Dan betaal je dus € 79,-
Bovenstaande trainingsgroepen hebben een groepsgrootte van gemiddeld tussen de 6 á 8 kinderen per groep. Tennisschool Lucardie bepaalt in welke groep een kind wordt ingedeeld. Dit aan de hand van het spelniveau.

Optie 2:         Senioren               12 trainingen á 50 min voor € 92,-
Optie 3:        
Senioren               12 trainingen á 60 min voor € 110,-
Optie 4:        
Senioren               12 trainingen á 75 min voor € 137,50
Bovenstaande trainingsgroepen hebben een groepsgrootte van 6 á 8 personen per groep.

Optie 5:         Senioren               12 trainingen á 60 min voor € 150,-
Optie 6:        
Senioren               12 trainingen á 75 min voor € 182,50
Bovenstaande trainingsgroepen zijn groepen van 4 personen per groep.

Bij dermate veel aanmeldingen voor de seniorentrainingen, kan er besloten worden om de trainingsduur per training aan te passen naar 60 of 50 min per training. Dit om hiermee ruimte te creëren, om zo een extra lesgroep op de avond te kunnen draaien en daarmee meer mensen de mogelijkheid te bieden om te komen trainen. De prijs van de trainingen zal hier dan ook op worden aangepast. Mocht hier sprake van zijn, dan zult u hier van te voren over worden bericht. Heb je inmiddels al een lessenreeks gevolgd en ben je nog geen lid, dan wordt je automatisch lid van TV Rottum en krijg ook jij (jeugd) € 10,- korting op het lesgeld.
Kijk op http://www.tvrottum.nl/index.php?op=viewpage&page=5 voor meer informatie hieromtrent of neem contact op met de tennisvereniging.

Aanmelden trainingen bij TV Rottum 2017
Voor aanmelden en meer informatie voor de voorjaars-/ zomertrainingen 2017 bij TV Rottum, gaat u naar http://tennisschoollucardie.nl/contact/ en vult u de onderstaand gevraagde gegevens in:
– volledige naam
– adresgegevens
– geboortedatum
– mobiele telefoonnummer(s) ivm ‘trainingsappgroep’
– mailadres
– aangeven welke keuzeoptie uw voorkeur geniet/ het betreft
– wilt u bij iemand in de groep, geef dit dan aan.
– beschikbaarheid donderdag. Op z’n vroegst beschikbaar vanaf…. tot uiterlijk….
– aantal jaar tenniservaring / aantal jaar leservaring

Tot slot vinkt u aan dat u akkoord gaat met het lesreglement.

Een sportieve groet en tot op de tennisbaan!

Roland Lucardie
Tennisschool Lucardie
0629293030