De zon schijnt, de temperaturen gaan omhoog, kortom, het weer wordt beter om weer in beweging te komen. Of je nu jong, oud, beginnend of gevorderd bent, lekker wilt bewegen voor je plezier of wilt schaven aan je tennis skills, er is voor ieder wat wils. Hoogste tijd om je in te schrijven voor de voorjaarstennislessen bij TV Warga. Meld je nu aan en zie uit naar een leuke en sportieve start van je voorjaar.

De start van deze voorjaarsreeks zal zijn op woensdag 18 maart 2020. De jeugdlessen starten op z’n vroegst rond 14.45 uur en aansluitend zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen. Dit tot uiterlijk 22.30 uur.

Nieuw dit voorjaar is de mogelijkheid dat nu ook senioren zich aan kunnen melden voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Een speciaal kennismakingspakket van 7 lesweken waarin je de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Slechts € 49,- en gratis gebruik van tennisrackets. De ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft.

Korting voor twee? Neem een introducé mee!
Ken jij nog iemand die altijd al eens een balletje heeft willen slaan, de rackets weer wil oppakken of zou je samen met iemand willen starten met tennislessen volgen? Meld je dan nu zelf aan, én laat hem of haar zich ook opgeven voor de nieuwe tennislessenreeks van het voorjaar. Zo profiteer je beide van 15% korting op het lesgeld. Direct aanmelden, klik op inschrijven korting voor twee

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles of vraag naar de verschillende mogelijkheden om lessen te volgen in een kleinere of zelf samengestelde lesgroep; Les op maat.

Onderstaand de verschillende lespakketten en tarieven voor het voorjaar 2020 bij TV Warga.

Voorjaarslessen
Start: woensdag 18 maart
Aantal lesweken: 13
Lesdata
: 18 en 25 maart, 1, 8, 15 en 22 april, 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni
Eventuele inhaaldatum: 1 juli
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven
Jeugd

maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 13 trainingen á 50 min voor € 91,-
(6 á 10 in een groep) **
Senioren ***
– Optie 1: maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 49,- *
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 135,-
– Optie 3: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 75 min voor € 169,-
– Optie 4: Groepsles 4 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 195,-
– Optie 5: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)  
(6 á 8 in een groep) **

* Dit (mkmt) betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen.
** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. 

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging TV Warga vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Besluit u (of uw kinderen) daarna de lessen te blijven volgen, dan dient u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent van de tennisvereniging, dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van TV Warga hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de voorjaarslessen bij TV Warga 2020 is mogelijk t/m donderdag 12 maart 2020.
De definitieve lestijden en groepsindeling worden uiterlijk zondag 15 maart bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV Warga

Tot woensdag 18 maart op de tennisbaan!