Het weer wordt beter, de zon laat zich vaker zien en de temperaturen gaan langzaamaan omhoog. Kortom, de voorjaarslessen bij TV Warga staan op het punt van beginnen. Schrijf je snel in en zie uit naar een sportieve start van je voorjaar.

De start van deze voorjaarsreeks zal zijn op woensdag 20 maart 2019. De jeugd start op z’n vroegst rond 15.00 uur en hierop aansluitend zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen. Dit tot uiterlijk 22.30 uur.

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Onderstaand treft u de verschillende lespakketten en tarieven voor het voorjaar 2019 bij TV Warga.

Voorjaarslessen
Start: woensdag 20 maart
Aantal lesweken: 13
Lesdata
: 20 en 27 maart, 3, 10 en 17 april, 8, 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni
Eventuele inhaaldata: 3 en 10 juli
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven
Jeugd

Maak kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 13 trainingen á 50 min voor € 89,75
(6 á 10 in een groep) **
Senioren ***
Senioren 1, 13 trainingen á 60 min voor € 138,75
Senioren 2, 13 trainingen á 75 min voor € 172,50
( 6 á 8 in een groep) *

* Dit (mkmt) betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen.
** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. 

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging TV Warga vereist. Dit geldt NIET voor het Maak kennis met tennis pakket voor de jeugd. Besluit u (of uw kinderen) daarna de lessen te blijven volgen, dan dient u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van TV Warga hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de voorjaarslessen bij TV Warga 2018 is mogelijk t/m donderdag 14 maart 2019.
De definitieve lestijden en groepsindeling worden uiterlijk zondag 17 maart bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV Warga

Tot woensdag 20 maart op de tennisbaan!