Vanaf nu is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarslessen 2020 bij TV De Vierslag te Berlikum. Roland Lucardie van Tennisschool Lucardie zal deze lessen verzorgen. De start van deze nieuwe lessenreeks zal zijn op vrijdag 20 maart 2020.

Er zijn verschillende lespakketten waaronder een 55+ cursus op de vroege vrijdagmiddag en een ‘maak Kennis met Tennis’ pakket voor senioren. Tennisschool Lucardie zal eind februari/ begin maart schooltennis verzorgen op de beide basisscholen in Berlikum. Voor alle kinderen is er van hieruit een ‘maak Kennis met Tennis’ lespakket waar gebruik van gemaakt kan worden. Zo worden de eerste tennisstappen gezet. Voor ieder wat wils.

Nieuw dit voorjaar is de samenwerking met TV Schatzenburg uit Menaldum. Hierdoor is er een alternatief qua lesdag mogelijk. Mocht het niet mogelijk zijn om op vrijdag te komen lessen, dan bent u van harte welkom op de maandag in Menaldum bij TV Schatzenburg. Net als in Berlikum, verzorgt Roland de lessen. Hierdoor is het mogelijk voor zowel jeugd als senioren om twee keer in de week lessen te volgen. Bij twee keer p.w. lessen ontvang je 33% korting op de 2de les. Bij aanmelden tennislessen kun je een keuze maken op welke dag(en) je tennisles wilt volgen.

Korting voor twee? Neem een introducé mee!
Ken jij nog iemand die altijd al eens een balletje heeft willen slaan, de rackets weer wil oppakken of zou je samen met iemand willen starten met tennislessen volgen? Meld je dan nu zelf aan, én laat hem of haar zich ook opgeven voor de nieuwe tennislessenreeks van het voorjaar. Zo profiteer je beide van 15% korting op het lesgeld. Direct aanmelden voor deze actie, klik op inschrijven korting voor twee

Tot slot is het net als vorig seizoen mogelijk om les om maat aan te vragen. Bedoeld voor diegenen die graag privéles of duoles willen, in een kleinere of in een zelf samengestelde lesgroep willen trainen. Voor vragen en aanmelden, neem contact op voor de speciale tarieven en mogelijkheden.

Onderstaand een overzicht van de lesdata en tarieven dit voorjaar bij TV De Vierslag.

Voorjaarslessen 2020
Aantal lesweken: 17
Lesdag: vrijdag
Lesdag: maandag, zie lesinformatie TV Schatzenburg
Start: 20 maart

Lesdata: 20 en 27 maart, 3, 17 en 24 april, 8, 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni, 21 en 28 augustus, 4 en 11 september
Beschikbare inhaaldata: 18 en 25 september
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven en pakketten voorjaar 2020 TV De Vierslag
Jeugd
maak Kennis met Tennis, 7 lessen voor € 35,-
– reguliere jeugd, 17 trainingen voor € 119,-
Senioren *
Verkorte lesreeksen
55 + cursus, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- **
Maak kennis met Tennis, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- ***
Reguliere lessen ****
– Optie 1: Groepsles 6-8 personen, 17 trainingen á 60 min voor € 163,-
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 17 trainingen á 75 min voor € 199,-
– Optie 3: Groepsles 4 personen, 17 trainingen á 60 min voor € 245,-
– Optie 4: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)

* Wanneer jeugd onder de 18 jr. (vanaf 13 t/m 17) ingedeeld wordt in een senioren lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.

** De 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud, op de vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Afhankelijk van het aantal opgaven en de beschikbaarheid van zowel lessers als de trainer.
*** Maak kennis met Tennis (mkmt) voor senioren vindt op de vroege vrijdagavond plaats.
**** De lesprijzen voor de reguliere lessen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
***** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesduur van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen.

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging verplicht. Dit geldt NIET voor het ‘maak kennis met tennis’ pakket voor jeugd en senioren of de het 55+ cursus. Besluit u na deze verkorte lesreeks les te blijven volgen, dan vraagt de club u wel lid te worden. Indien u nog geen lid bent, dan vindt u hier alle informatie.

Inschrijven voor de voorjaarslessen bij TV De Vierslag 2020 is mogelijk t/m zondag 15 maart 2020.
Definitieve lestijden en groepsindelingen voor de reguliere voorjaarslessen worden uiterlijk dinsdag 17 maart bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV De Vierslag

Tot vrijdag 20 maart op de tennisbaan!