Aankomend voorjaar, startende vanaf vrijdag 22 maart 2019, zal Roland Lucardie namens Tennisschool Lucardie de tennislessen gaan verzorgen bij TV De Vierslag te Berlikum. Dit voor jong en oud. De jeugd op de vrijdagmiddag en voor de senioren op de vrijdagavond.

Of je nu beginnend, gevorderd, door de wol geverfd,  jong of oud bent, er is voor ieder wat wils; een Maak kennis met Tennis pakket voor de jeugd én senioren, een speciaal 55+ cursuspakket (ook voor de senior welke op de middag vrij heeft) voor op de vroege vrijdagmiddag en natuurlijk de reguliere voorjaarslessen.

Tot slot en speciaal voor de competitiespelers en competitieteams….
De competitietraining. Deze trainingen zijn o.a. bedoeld voor competitieteams welke zich als team willen voorbereiden op de aankomende voorjaarscompetitie. Meer info hieromtrent volgt in de loop van deze maand middels een extra bericht. Nu al aanmelden en zeker zijn van een plekje? Neem dan nu alvast contact met ons op.

Onderstaand treft u alle data en tarieven voor de voorjaarslessen 2019 bij TV De Vierslag.

Voorjaarslessenreeks 2019 TV De Vierslag
Aantal lesweken: 12
Lesdag: vrijdag
Start:
vrijdag 22 maart
Lesdata: 22 en 29 maart, 5 en 12 april, 10, 17, 24 en 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni
Beschikbare inhaaldata: 5  juli en 12 juli
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven voorjaar 2019 TV De Vierslag
Jeugd
Maak kennis met Tennis, 7 trainingen á 50 min voor € 35,- *
Reguliere jeugd, 12 trainingen á 50 min voor € 85,-
Senioren **
55 + cursus, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- ***
MKMT senioren, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- ****
Senioren 1, 12 trainingen á 60 min voor € 114,75
Senioren 2, 12 trainingen á 75 min voor € 142,50
(bovenstaande lestarieven zijn gebaseerd op minimaal 6 lessers per groep, bij minder wordt de lesprijs naar rato aangepast)

* Maak kennis met Tennis jeugd vindt plaats tussen op z’n vroegst 14.30 uur en uiterlijk 18.00 uur
** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
*** De 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud, op de vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Afhankelijk van het aantal opgaven en de beschikbaarheid van zowel lessers als de trainer.
**** Maak kennis met Tennis (mkmt) voor senioren vindt op de avond plaats

Extra note: de Maak kennis met Tennis pakketten zijn uitsluitend voor niet leden van de tennisvereniging. Bent u al lid, dan volgt u de reguliere lessen.

 Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen alsook de Maak kennis met Tennis pakketten, is een lidmaatschap, van de tennisvereniging, niet direct een vereiste. Besluit u daarna de lessen te blijven volgen, dan vraagt de club u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent, dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van de tennisvereniging hier vinden en navragen.

Inschrijven voor de voorjaarslessen bij TV De Vierslag 2019 is vanaf nu mogelijk t/m woensdag  20 maart 2019.
Definitieve lestijden en groepsindelingen voor de voorjaarslessen worden uiterlijk woensdag 20 maart bekendgemaakt.

Direct aanmelden? klik op aanmelden tennislessen TV De Vierslag

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Tot vrijdag 22 maart op de tennisbaan!