Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur en vanaf nu kunt u zich opgeven voor de voorjaarslessen van 2018 bij Tennisvereniging Sintjohannesga. Vanaf april 2018 zullen de groepslessen voor zowel de jeugd als de senioren plaatsvinden op de donderdagmiddag en donderdagavond en worden verzorgd door Tennisschool Lucardie. De start zal zijn op donderdag 5 april 2018.

De jongste jeugd start op z’n vroegst rond 14.30 uur en hierop aansluitend, op de avond, zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen tot zo’n 22.30 uur.
De lestijden hangen o.a. af van het aantal aanmeldingen, beschikbaarheid lessers en de groepsindeling. Definitieve lestijden en groepsindelingen worden uiterlijk maandag 2 april bekendgemaakt.  

Voorjaarslessenreeks 2018 Tennisvereniging Sintjohannesga
Aantal lesweken: 14
Lesdag: donderdag
Lesdata: 5, 12, 19 en 26 april, 17, 24 en 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni, 5, 12 en 19 juli
Beschikbare inhaaldata: 6 en 13 september
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Onderstaand een overzicht van de verschillende lespakketten voor groepslessen voor de jeugd en senioren. Daarnaast treft u hieronder de voorjaarsstarieven van 2018 bij Tennisvereniging Sintjohannesga.

Jeugd
maak Kennis met Tennis           7 lessen á 50 min voor € 35,- *
(6 á 8 in de groep) **
reguliere lessen                         14 trainingen á 50 min voor € 93,75
(6 á 8 in de groep) **

* dit betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen.
** De lesprijzen voor lesgroepen van 6 tot 8 zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.

Senioren
maak Kennis met Tennis                7 lessen á 50 min voor € 49,-
reguliere lessen (vanaf 18) ***       14 trainingen á 60 min voor € 130,- ****
(6 á 8 in de groep) **

*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 60 min naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. De lesprijs wordt dan; 14 trainingen á 50 min voor € 108,50

Inschrijven voor de voorjaarslessen 2018 bij Tennisvereniging Sintjohannesga is mogelijk t/m zaterdag 31 maart.
De definitieve lestijden en groepsindelingen worden zo snel mogelijk doch uiterlijk maandag 2 april bekendgemaakt.

Let op! Het is mogelijk dat lesgroepen gecombineerd worden met TV Rottum. Dit is afhankelijk van het aantal opgaven, leeftijd en niveau. Na aanmelding ontvang je hier persoonlijk bericht over.

Direct aanmelden? klik op aanmelden tennislessen Tennisvereniging Sintjohannesga

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Tot donderdag 5 april op de tennisbaan!