De zomervakantie zit inmiddels zo ongeveer op de helft en voor we het weten, starten al onze vaste activiteiten als school, werk en tennislessen weer. Kortom, hoogste tijd om je aan te melden voor de najaarslessen bij TV Warga. Schrijf je snel in en zie uit naar een sportieve start van het najaar.

De start van deze najaarsreeks zal zijn op woensdag 28 augustus 2019. De jeugd start de woensdagmiddag op z’n vroegst zo rond 15.15 uur en hierop aansluitend op de woensdagavond zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen. Dit tot uiterlijk 22.30 uur.

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen en specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Onderstaand treft u de verschillende lespakketten en tarieven voor het najaar 2019 bij TV Warga.

Najaarslessen TV Warga 2019
Start: woensdag 28 augustus
Aantal lesweken: 13
Lesdata
: 28 augustus, 4, 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november
Eventuele inhaaldata: 4 en 11 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven najaar 2019 TV Warga
Jeugd

Maak kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 13 trainingen á 50 min voor € 90,-
(6 á 10 in een groep) **
Senioren ***
– Optie 1: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 139,-
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 75 min voor € 172,75
– Optie 3: Groepsles 4 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 207,50
– Optie 4: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)

* Dit (mkmt) betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe (jeugd)lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen.
** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. 

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging TV Warga vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis pakket voor de jeugd. Besluit u (of uw kinderen) daarna de lessen te blijven volgen, dan dient u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van TV Warga hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de najaarslessen bij TV Warga 2019 is mogelijk t/m donderdag 22 augustus 2019.
De definitieve lestijden en groepsindeling worden uiterlijk zondag 25 augustus bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV Warga

Tot woensdag 28 augustus op de tennisbaan!