Het voorjaarsseizoen is pas net achter de rug, de zomervakantie is in volle gang met werkelijk schitterend weer op moment van schrijven, maar… voor we het weten begint de tweede helft van het lesseizoen alweer. De eerste najaarsles staat gepland op donderdag 6 september. Jaime Eckelboom zal net als in het voorjaar ook deze najaarslessenreeks verzorgen namens Tennisschool Lucardie. Dit op de donderdagmiddag en donderdagavond bij TV Rottum.

De jongste jeugd start op z’n vroegst rond 16.00 uur en hierop aansluitend, op de avond, zullen de verschillende seniorengroepen in actie komen tot rond de klok van 22.30 uur.
De lestijden hangen o.a. af van het aantal aanmeldingen, beschikbaarheid lessers en de groepsindeling. Definitieve lestijden en groepsindelingen worden uiterlijk maandag 3 september bekendgemaakt.

Info najaar 2018 TV Rottum
Aantal lesweken: 10
Lesdag: donderdag
Lesdata: 6, 13, 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober, 1, 8 en 15 november
Eventuele inhaaldata: 22 en 29 november
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Onderstaand een overzicht van de lespakketten en tarieven voor de groepslessen van de jeugd en senioren najaar 2018 bij TV Rottum.
Jeugd
– 10 lessen a 50 min per les voor € 69,-
Senioren
– 10 lessen a 60 min per les voor € 99,-
– 10 lessen a 75 min per les voor € 123,75

* De lesprijzen voor groepslessen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
*** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 min naar 60 min of van 60 min naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om ook te komen lessen. De lesprijs zal dan naar rato aangepast worden.

Let op! Notitie van het bestuur TV Rottum
Om tennislessen te kunnen volgen op de tennisbanen van TV Rottum, dient u lid te zijn van tennisvereniging TV Rottum. Lidmaatschapskosten zullen door de vereniging in rekening gebracht worden. De lesgelden verlopen via Tennisschool Lucardie. Voor vragen omtrent het lidmaatschap bij TV Rottum, kunt u contact opnemen met Aitze Hiemstra via contact TV Rottum

Inschrijven voor de najaarslessen 2018 bij TV Rottum is mogelijk t/m zaterdag 1 september.
De definitieve lestijden en groepsindelingen worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk maandag 3 september bekendgemaakt.

Direct aanmelden? klik op aanmelden tennislessen TV Rottum

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Tevens is het mogelijk lessen te volgen met een door u zelf samengestelde lesgroep vanaf 3 personen en meer. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Tennisschool Lucardie wenst u een fijne vakantieperiode toe en tot donderdag 6 september op de tennisbaan!