Wellicht bent u op dit moment heerlijk vakantie aan het vieren, gaat u binnenkort nog op vakantie of heeft u al vakantie gehad en staat u te popelen om weer te gaan tennissen. Lees dan snel verder… Vanaf maandag 3 september start de najaarslessenreeks van in totaal 10 lesweken. Ook dit najaar 2018 worden de groepslessen voor jong en oud bij TV Oeverzwaluwen weer verzorgd door Tennisschool Lucardie. En net als het afgelopen voorjaar zal Jaime Eckelboom deze najaarslessen op zich nemen en jullie de fijne kneepjes van de tennissport gaan bijbrengen.

Onderstaand een overzicht van lesdata en tarieven dit najaar 2018 bij TV Oeverzwaluwen.

Najaarslessenreeks 2018 TV Oeverzwaluwen
Start: maandag 3 september 2018
Aantal lesweken: 10
Lesdata: 3, 10, 17 en 24 september, 1, 8, 15, 29 oktober, 5 en 12 november
Eventuele inhaaldata: 19 en 26 november
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Tarieven najaarslessen 2018 TV Oeverzwaluwen *
Jeugd
– Jeugd, 10 trainingen á 50 min voor € 69,-
Senioren **
55 + cursus, 10 trainingen á 60 min voor € 88,50 ***
Senioren 1, 10 trainingen á 60 min voor € 88,50
Senioren 2, 10 trainingen á 75 min voor € 111,50

* De lestarieven zijn gebaseerd op min 6 lessers per lesgroep. Bij minder, wordt de prijs naar ratio hierop aanpast.
** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
*** De 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud, op de maandagmiddag tussen 15.30 uur en 18.30 uur. (afhankelijk van het aantal opgaven en de beschikbaarheid van zowel lessers als de trainer)

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging, tijdens uw 1ste lessenreeks bij Tennisschool Lucardie geen vereiste. Dit geldt ook voor de 55 + cursus voor de senioren. Besluit u daarna tennislessen te blijven volgen of heeft u eerder les gehad van Tennisschool Lucardie, dan dient u lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van de tennisvereniging hier vinden.

Inschrijven voor de najaarslessen bij TV Oeverzwaluwen 2018 is mogelijk t/m dinsdag 28 augustus 2018.
De definitieve lestijden en groepsindelingen voor de voorjaarslessen worden uiterlijk vrijdag 31 augustus bekendgemaakt per mail.

Direct aanmelden? klik op aanmelden tennislessen TV Oeverzwaluwen

Mocht u niet kunnen lessen op de maandag, informeer dan naar de andere lesmogelijkheden en neem contact met ons op via contact.

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Tevens is het mogelijk lessen te volgen met een door u zelf samengestelde lesgroep vanaf 3 personen en meer. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Een fijne vakantieperiode gewenst, een sportieve groet en tot maandag 3 september op de tennisbaan!