De vakantie is voor de meesten van ons achter de rug, kortom, tijd om weer lekker te gaan bewegen. Jong, oud, beginnend of gevorderd, bewegen voor je plezier of schaven aan je tennis skills, er is voor ieder wat wils. Zie uit naar een leuke en sportieve invulling van je najaar en wees erbij!

De start van deze lessenreeks zal zijn op dinsdag 15 september en donderdag 17 september 2020. Verder keuze van lesdag voor de senioren; dinsdag- of donderdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur. De jeugd heeft les op de dinsdagmiddag tussen 15.45 en 18.30 uur. Hoogste tijd om je aan te melden voor de najaarstennislessen bij TV Galefjild.

Net als voorgaande lessenreeksen is er de mogelijkheid om je als senior aan te melden voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Een kennismakingspakket van 7 lesweken waarin je de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Slechts € 49,- (obv 50 min pl) en gratis gebruik van tennisrackets. De ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft. Al eerder lessen gevolgd, dan zijn er reguliere tennislessen in de verschillende lesgroepen.

Train je liever alleen óf in tweetallen en specifiek gericht op jouw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles of vraag naar de verschillende mogelijkheden om lessen te volgen in een kleinere of zelf samengestelde lesgroep; Les op maat.

Onderstaand de verschillende lespakketten en tarieven voor het najaar 2020 bij TV Galefjild.

Najaarslessen TV Galefjild 2020
Start: dinsdag 15 september
Aantal lesweken: 10
Lesdata
: 15, 22 en 29 september, 6, 20 en 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november
Eventuele inhaaldatum: 1 december
Start: donderdag 17 september
Aantal lesweken: 10
Lesdata
: 17 en 24 september, 1, 8, 22 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november
Eventuele inhaaldatum: 3 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven najaar 2020 TV Galefjild
Jeugd

maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
– reguliere jeugdlessen, 10 trainingen á 50 min voor € 69,-
(6 á 10 in een groep) **
Senioren ***
– Optie 1: maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 49,- *
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 10 trainingen á 60 min voor € 96,-
– Optie 3: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)
(6 á 8 in een groep) **

* Dit (mkmt) betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen. Afhankelijk van de groepsindelingen, kan het zijn dat de mkmt lessen 60 min ipv 50 min p.l. worden. De prijs is dan € 59,- voor 7 lessen a 60 min p.l.
** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. 

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging TV Galefjild vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Besluit u (of uw kinderen) daarna de lessen te blijven volgen, dan dient u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent van de tennisvereniging, dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van TV Galefjild hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de najaarslessen bij TV Galefjild 2020 is afhankelijk van de gekozen lesdag mogelijk t/m donderdag 10 september (dinsdaglessen) of zaterdag 12 september (donderdaglessen) 2020.
De definitieve lestijden en groepsindelingen worden uiterlijk zaterdag 12 (dinsdag lesgroepen) of maandag 14 september (donderdag lesgroepen) bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden najaarslessen TV Galefjild

Tot snel op de tennisbaan!