Aankomend najaar worden de groepslessen bij TC Zwaagwesteinde wederom verzorgd door Tennisschool Lucardie. Net als afgelopen voorjaar zal Roy Schoonveld deze reeks verzorgen. De maandag is als vertrouwd de vaste lesdag en avond. Maandag 10 september gaan we van start. Opnieuw is er dit najaar een 55+ cursus op de middag en een ‘Maak kennis met Tennis’ lessenreeks voor senioren. Ideaal om op de middag te lessen en/ of om kennis te maken met de tennissport. Dit alles voor een aantrekkelijke periode en prijs!

Onderstaand een overzicht van de lesdata, verschillende lespakketten en tarieven voor de najaarslessen 2018 bij TC Zwaagwesteinde.

Lesdata en info najaar 2018 TC Zwaagwesteinde
Start: maandag 10 september 2018
Aantal lesweken: 10
Lesdata: 10, 17, 24 september, 1, 8, 15, 29 oktober, 5, 12 en 19 november
Eventuele inhaaldata: 26 november en 3 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven najaar 2018 TC Zwaagwesteinde
Jeugd
Maak kennis met Tennis *, 5 trainingen á 50 min voor € 30,-
Jeugd, 10 trainingen á 50 min voor € 69,-
Senioren **
55 + cursus, 5 trainingen á 50 min voor € 35,- ***
MKMT, 5 trainingen á 50 min voor € 39,- ****
Senioren 1, 10 trainingen á 60 min voor € 95,-
Senioren 2, 10 trainingen á 75 min voor € 117,50
(bovenstaande lestarieven zijn gebaseerd op minimaal 6 lessers per groep, bij minder wordt de lesprijs naar rato aangepast)

* Maak kennis met Tennis jeugd vindt plaats tussen op z’n vroegst 14.45 uur en uiterlijk 18.00 uur
** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
*** De 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud, op de maandagmiddag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. (afhankelijk van het aantal opgaven en de beschikbaarheid van zowel lessers als de trainer)
**** Maak kennis met Tennis (mkmt) voor senioren vindt op de avond plaats.

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging, tijdens uw 1ste lessenreeks geen vereiste. Dit geldt ook voor de 55 + cursus en het ‘maak kennis met tennis’ pakket voor de jeugd en senioren. Besluit u daarna tennislessen te blijven volgen, dan dient u lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van de tennisvereniging hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de najaarslessenreeks bij TC Zwaagwesteinde 2018 is mogelijk t/m dinsdag 4 september 2018.
Definitieve lestijden en groepsindelingen voor de voorjaarslessen worden uiterlijk vrijdag 7 september bekendgemaakt per mail.

Direct aanmelden? klik op aanmelden tennislessen TC Zwaagwesteinde

Mocht u niet kunnen lessen op de maandag, informeer dan naar de andere lesmogelijkheden en neem contact met ons op.

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Tevens is het mogelijk lessen te volgen met een door u zelf samengestelde lesgroep vanaf 3 personen en meer. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Fijne vakantieperiode gewenst en tot maandag 10 september op de tennisbaan!