Nog in de vakantiemodus, standje niks moet, alles mag of ben je helemaal klaar met stilzitten en weinig beweging? Voor je het weet starten de tennislessen weer bij TV Warga. Of je nu jong, oud, beginnend of gevorderd bent, lekker wilt bewegen voor je plezier of wilt schaven aan je tennis skills, er is voor ieder wat wils. Hoogste tijd om je in te schrijven voor de najaarstennislessen bij TV Warga. Meld je nu aan en zie uit naar een leuke en sportieve invulling van je najaar.

De start van deze lesreeks zal zijn op woensdag 26 augustus 2020. De jeugdlessen starten op z’n vroegst rond 14.45 uur en aansluitend zullen de verschillende seniorengroepen vanaf begin van de avond in actie komen. Dit tot uiterlijk 22.30 uur.

Net als afgelopen voorjaar is er dit najaar de mogelijkheid om je als senior aan te melden voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Een speciaal kennismakingspakket van 7 lesweken waarin je de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Slechts € 49,- en gratis gebruik van tennisrackets. De ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft. Heb je al eerder lessen gevolgd, dan zijn er reguliere tennislessen in de verschillende lesgroepen. Deze lessen zijn dit jaar extra voordelig.

Wil je naast groepslessen nog extra schaven aan je tennis-bekwaamheden, train je liever alleen óf in tweetallen en specifiek gericht op jouw wensen, kijk dan eens op privéles of duoles of vraag naar de verschillende mogelijkheden om lessen te volgen in een kleinere of zelf samengestelde lesgroep; Les op maat.

Onderstaand de verschillende lespakketten en tarieven voor het najaar 2020 bij TV Warga.

Najaarslessen 2020 TV Warga
Start: woensdag 26 augustus
Aantal lesweken: 13
Lesdata
: 26 augustus, 2, 9, 16, 23 en 30 september, 7, 21 en 28 oktober,
4, 11, 18 en 25 november
Eventuele inhaaldatum: 2 en 9 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven najaar 2020 TV Warga
Jeugd

maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 13 trainingen á 50 min voor € 91,-
(6 á 10 in een groep) **
Senioren ***
– Optie 1: maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 49,- *
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 129,-
– Optie 3: Groepsles 6-8 personen, 13 trainingen á 75 min voor € 162,50
– Optie 4: Groepsles 4 personen, 13 trainingen á 60 min voor € 187,50
– Optie 5: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)
(6 á 8 in een groep) **

* Dit (mkmt) betreft een speciale actieprijs voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Is dit wel het geval, dan wordt het automatisch een deelname aan de reguliere lessen. Afhankelijk van de groepsindelingen, kan het zijn dat de mkmt lessen 60 min ipv 50 min per les worden. De prijs is dan € 59,- voor 7 lessen a 60 min per les.
** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Wanneer jeugd onder de 18 jr. ingedeeld wordt in een volwassen lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
**** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen.
 

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging TV Warga vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Besluit u (of uw kinderen) daarna de lessen te blijven volgen, dan dient u wel lid te worden van de tennisvereniging. Indien u nog geen lid bent van de tennisvereniging, dan kunt u informatie omtrent het lidmaatschap van TV Warga hier vinden en invullen.

Inschrijven voor de najaarslessen bij TV Warga 2020 is mogelijk t/m vrijdag 21 augustus 2020.
De definitieve lestijden en groepsindelingen worden uiterlijk zondag 23 augustus bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV Warga

Tot woensdag 26 augustus op de tennisbaan!