Ondanks dat het nog hartje zomer is en we genieten van schitterend weer, het volgende… Zet de volgende datum vast in uw agenda. Maandag 8 oktober starten de winterlessen bij TV Schatzenburg, de inschrijving is bij deze geopend en kunt u zich vast aanmelden. Na de zomervakantie zullen er eerst nog een aantal zomerlessen plaatsvinden. Meer info, klik op zomerlessen. (nog enkele plekjes vrij).

Voor deze winter een aantal lespakketten waaronder een 55+ cursus op de middag en een ‘maak Kennis met Tennis’ pakket voor senioren. Verder zal Tennisschool Lucardie eind september en begin oktober opnieuw het schooltennis verzorgen op de verschillende basisscholen van Menaldum en Dronrijp. En is er voor alle kinderen van de basisscholen een ‘maak Kennis met Tennis’ jeugdpakket waar gebruikgemaakt van kan worden deze winterperiode.

Onderstaand een overzicht van de lesdata en tarieven voor de winterlessen 2018 bij TV Schatzenburg.

Winterlessenreeks 2018
Aantal lesweken: 16
Lesdag: maandag
Lesdata: 8, 15 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november, 3, 10 en 17 december, 7, 14, 21 en 28 januari, 4 en 11 februari
Beschikbare inhaaldata: 25 februari, 4 en 11 maart
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Tarieven winterlessen 2018
Jeugd
maak Kennis met Tennis, 7 lessen voor € 35,-
Jeugd, 16 trainingen voor € 98,-
(min 6 á max 12 in een groep en 50 min les per keer)
Senioren *
Verkorte lesreeksen
55 + cursus, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- **
Maak kennis met Tennis, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- ***
Reguliere lessen ****
Optie 1: 16 trainingen á 50 min voor € 115,-
Optie 2: 16 trainingen á 60 min voor € 137,50
Optie 3: 16 trainingen á 75 min voor € 172,50

* Wanneer jeugd onder de 18 jr. (vanaf 13 t/m 17) ingedeeld wordt in een senioren lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
** De 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud, op de maandagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Afhankelijk van het aantal opgaven en de beschikbaarheid van zowel lessers als de trainer.
**** Maak kennis met Tennis (mkmt) voor senioren vindt op de avond plaats.
**** De lesprijzen voor lesgroepen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
***** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesduur van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen.

Wilt u in kleinere of eventueel zelf samengestelde lesgroepen trainen, informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van de tennisvereniging, tijdens uw 1ste lessenreeks geen vereiste. Dit geldt ook voor het ‘maak kennis met tennis’ pakket voor de jeugd en senioren of de 55+ cursus. Besluit u daarna lessen te blijven volgen, dan vraagt de club u wel lid te worden. Indien u nog geen lid bent, dan vindt u hier alle informatie.

Inschrijven voor de winterlessen bij TC Schatzenburg 2018 is mogelijk t/m maandag 1 oktober 2018.
Definitieve lestijden en groepsindelingen voor de voorjaarslessen worden uiterlijk donderdag 4 oktober bekendgemaakt.

Direct aanmelden? Klik op: aanmelden tennislessen TV Schatzenburg

Wilt u naast de groepslessen nog extra schaven aan uw tennis-bekwaamheden, traint u liever alleen óf in tweetallen specifiek gericht op uw wensen, kijk dan eens op privéles en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Een fijne vakantieperiode gewenst en tot maandag 8 oktober op de tennisbaan!