Kom in beweging en schrijf je vóór 1 oktober 2022 in voor de najaarslessen bij TV Galefjild in Hurdegaryp. Ontdek via het maak Kennis met Tennis pakket of tennis ook iets voor jou is en meld je aan voor de reguliere groepslessen en werk aan het verder ontwikkelen van je tennis skills.

Voor wie zijn deze tennislessen? Jong, oud, beginnend of (ver)gevorderd, het maakt niet uit, iedereen is welkom en heeft keuze uit liefst drie lesdagen (avonden)! De start van deze lessenreeks vindt plaats in week 40 op dinsdag 4 oktober, donderdag 6 oktober en/ of vrijdag 7 oktober 2022.

De jeugdlessen vinden plaats op de dinsdagmiddag na 15.00 uur. Op de dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond zijn er de verschillende seniorenlessen, vanaf de vroege avond tot uiterlijk 22.30 uur.

Vanwege grote animo de afgelopen lesreeksen bij de volwassenen, voor de tennislessen op de dinsdag- en donderdagavond, is er een opnieuw de optie vrijdagavond als extra lesavond. Mocht je dit najaar lessen willen volgen op één van de drie lesdagen, geef je dan tijdig op. Graag 1ste en 2de voorkeur van lesdag aangeven in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier.

Nog niet eerder lessen gevolgd bij Tennisschool Lucardie? Kies dan voor maak Kennis met Tennis. Een lespakket van 7 weken waarin de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Vanaf € 35,- en gratis gebruik van tennisrackets. De ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft.

Heb je al eerder lessen gevolgd of wil je verder dan de basisbeginselen (mkmt)? Dan zijn er de reguliere groepslessen in de verschillende lesgroepen, ingedeeld op (spel)niveau. Bepaal je liever zelf hoe vaak, wanneer (ochtend/ begin middag), met wie en wat je specifiek wilt trainen, kies dan voor Les op maat.

Onderstaand de verschillende opties & tarieven najaar 2022 bij TV Galefjild.

Lespakketten najaar 2022
Lesdag: dinsdag (middag en avond), donderdag (avond) & vrijdag (avond)
Start: dinsdag 4 oktober donderdag 6 oktober en vrijdag 7 oktober 2022
Aantal lesweken: 7
Lesdata dinsdag: 4, 11 en 25 oktober, 1, 8, 15 en 22 november
Eventuele (groeps-) inhaaldata: 29 november
Lesdata donderdag: 6, 13 en 27 oktober, 3, 10, 17 en 24 november
Eventuele (groeps-) inhaaldata: 1 december
Lesdata vrijdag: 7, 14 en 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november
Eventuele (groeps-) inhaaldata: 2 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.


Lestarieven najaar 2022 TV Galefjild
Jeugd
maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 7 trainingen á 50 min voor € 49,-
(6 á 10 per groep) **
Senioren ***
Verkorte lesreeksen
Senioren (55+) dinsdagmiddag cursus, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- **
maak Kennis met Tennis, 7 trainingen á 50 min voor € 49,- ***
(6 á 8 per groep) **
Reguliere lessen ****
– Optie 1: Groepsles 6-8 personen, 7 trainingen á 60 min voor € 69,-
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 7 trainingen á 75 min voor € 86,25
Optie 3: Groepsles 4 personen, 7 trainingen á 60 min voor € 105,-
– Optie 4: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)

Direct aanmelden tennislessen?
Klik op: aanmelden tennislessen TV Galefjild
Inschrijven voor de voorjaarslessen bij TV Galefjild 2022 is mogelijk t/m vrijdag 30 september. Definitieve lestijden en groepsindelingen voor de najaarslessen worden uiterlijk zondag 2 oktober 2022 bekendgemaakt.

Tot dinsdag 4 oktober, donderdag 6 oktober en/ of vrijdag 7 oktober 2022 op de tennisbanen van TV Galefjild in Hurdegaryp!


Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van tennisvereniging TV Galefjild vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Besluit u (of uw kinderen) lessen te blijven volgen, dan dient u lid te worden van de tennisvereniging. Alle informatie lidmaatschap TV Galefjild, klik hier.


* Wanneer jeugd onder de 18 jr. (vanaf 13 t/m 17) ingedeeld wordt in een senioren lesgroep, dan geldt het seniorentarief. Denk hierbij aan een goede jeugdspeler die er baat bij heeft om mee te trainen met de volwassenen.
** Senioren of 55+ cursus vindt plaats, onder voorbehoud en nog vast te stellen bij voldoende animo, op de dinsdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal opgaven en beschikbaarheid van lesser en de trainer. Iom de lesgroep en trainer kan besloten worden dat 50 min les verandert wordt in 60 min les. De prijs is dan € 59,-
*** maak kennis met Tennis (mkmt) voor senioren vindt in principe op de vroege avond plaats. Iom de lesgroep en trainer kan besloten worden dat 50 min les verandert wordt in 60 min les. De prijs is dan € 59,-
**** De lesprijzen voor de reguliere lessen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, wanneer er minder zijn, dan zal de lesprijs naar rato verhoogd worden.
***** Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen, kan er door Tennisschool Lucardie voor gekozen worden om de lesduur van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen.