Zin om in beweging te komen dit najaar, de tennissport te leren kennen of verder onder de knie te krijgen, wacht dan niet langer en geef je nu op voor de tennislessen bij TV Galefjild in Hardegarijp waar Tennisschool Lucardie de lessen verzorgd. Zo ben je verzekerd van een leuke, gezellige, vooral ook sportieve en uitdagende invulling voor het najaar van 2021. Voor wie? Jong, oud, beginnend of ver gevorderd bent, bij Tennisschool Lucardie is er voor ieder wat wils.

De start van de najaarslessen bij TV Galefjild staat gepland in week 40 (din 5 & don 7 okt). De jeugdlessen starten op z’n vroegst rond 15:45 uur op de dinsdagmiddag en aansluitend komen de verschillende seniorengroepen vanaf begin van de avond op dinsdag- en donderdagavond in actie.

Nog niet eerder tennislessen gevolgd bij Tennisschool Lucardie? Kies dan voor maak Kennis met Tennis. Een lespakket van 7 weken waarin de beginselen van het tennis worden aangereikt. Kosten? Al vanaf € 35,- en gratis gebruik van tennisrackets. Een ideale instap om te ontdekken wat de tennissport jou te bieden heeft.

Heb je al eerder lessen gevolgd? Dan zijn er de reguliere groepslessen voor verschillende lesgroepen, ingedeeld op (spel)niveau. Bepaal je liever zelf hoe vaak, wanneer, met wie en wat je specifiek wilt trainen, kies dan voor Les op maat.


Lespakketten najaar 2021 TV Galefjild
Start: week 40
Aantal lesweken: 10
Lesdata dinsdag: 5, 12 en 26 oktober, 2, 9, 16, 23 en 30 november, 7 en 14 december
Eventuele (groeps)inhaaldata: 21 december
Lesdata donderdag: 7, 14 en 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2, 9 en 16 december
Eventuele (groeps)inhaaldata: 23 december
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Lestarieven najaar 2021 TV Galefjild
Jeugd

maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 35,- *
Jeugd, 10 trainingen á 50 min voor € 70,-
(6 á 10 per groep) **
Senioren ***
– Optie 1: maak Kennis met Tennis, 7 lessen á 50 min voor € 49,- *
– Optie 2: Groepsles 6-8 personen, 10 trainingen á 60 min voor € 97,-
– Optie 3: Groepsles 6-8 personen, 10 trainingen á 75 min voor € 121,-
– Optie 4: Les op Maat (privé- en duoles of eigen lesgroep op aanvraag)
(6 á 8 per groep) **


Direct aanmelden voor de lessen? Klik op: aanmelden tennislessen TV Galefjild
Inschrijven najaarslessen 2021 bij TV Galefjild is mogelijk t/m vrijdag 1 oktober 2021.
Definitieve lestijden & groepsindelingen worden uiterlijk zondag 3 oktober bekendgemaakt.


Tot week 40 oktober 2021 op de tennisbanen van TV Galefjild in Hardegarijp!


Let op!
Voor het volgen van de reguliere groepslessen is een lidmaatschap, van tennisvereniging TV Galefjild vereist. Dit geldt NIET voor het maak Kennis met Tennis lespakket. Besluit u (of uw kinderen) lessen te blijven volgen, dan dient u lid te worden van de tennisvereniging. Info lidmaatschap TV Galefjild, klik hier.


* Speciale actieprijs (mkmt) voor geheel nieuwe lessers die nog niet eerder bij Tennisschool Lucardie tennislessen hebben gevolgd. Wel het geval, dan automatisch deelname aan reguliere lessen. Afhankelijk van de groepsindelingen en aantal lesgroepen, kan het zijn dat de mkmt lessen 60 min ipv 50 min per les worden. Lesprijs is dan € 59,-
** Lesprijzen groepsles gebaseerd op min. 6 personen, wanneer er minder zijn, dan kan de lesprijs naar rato verhoogd worden.
*** Jeugd onder de 18 jr. ingedeeld in een volwassen lesgroep? dan geldt het seniorentarief.
**** Bij grote hoeveelheid aanmeldingen, kan de Tennisschool ervoor kiezen om de lesminuten van 75 naar 60 of van 60 naar 50 min per les te wijzigen. Dit om zo meer mensen de kans te geven om te komen lessen. (prijzen zakken dan evenredig mee)