Informatie groepstrainingen TC De Kleine Kernen voorjaarsseizoen 2017
Tennisschool Lucardie is met het bestuur van Tennisclub De Kleine Kernen uit Delfstrahuizen overeengekomen om de voorjaarslessen van 2017 te verzorgen. Er is gekozen voor de maandagavond als vaste lesavond. Aankomend voorjaarsseizoen zal Sytse van der Heijden namens Tennisschool Lucardie deze groepslessen verzorgen. Deze groepstrainingen vinden plaats tussen 19.00 uur en 22.00 uur op de maandagavond in Delfstrahuizen. Er zijn in totaal 3 seniorengroepen.

Data groepstrainingen TC De Kleine Kernen voorjaarsseizoen 2017
Maandag 10 april zullen de voorjaars-/ zomertrainingen van start gaan. Deze trainingsreeks zal bestaan uit 12 trainingsweken. Onderstaand een overzicht van de data waarop getraind zal worden:
trainingsdata: 10 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli, 10 juli en 17 juli
inhaaldata: 4 september en 11 september
Tijdens de reguliere schoolvakanties en/ of feestdagen zullen er geen tennistrainingen plaatsvinden.

Naast de bovenstaande voorjaarslessen in 2017 is het wellicht op korte termijn mogelijk om ook in het najaar en de winter tennislessen te volgen via Tennisschool Lucardie. Het bestuur van de tennisvereniging en Tennisschool Lucardie zitten in een oriënterende fase om hier concrete stappen in te gaan zetten door de samenwerking op te zoeken met andere tennisverenigingen, waar Tennisschool Lucardie ook de lessen verzorgd. Meer informatie hieromtrent volgt t.z.t.

Tot slot zijn de beide partijen van plan te brainstormen om iets te doen aan het werven van jeugd d.m.v. schooltennis en/ of andere activiteiten. Ook hieromtrent volgt t.z.t. meer informatie.

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Tennisschool Lucardie via Contact