Per heden is het mogelijk om je aan te melden voor de verschillende wintertoernooien welke in de winter van 2017-2018 zullen worden georganiseerd. De organisatie is een gezamenlijk initiatief van Tennisschool GRIP, Sanjes Sportpark en Tennisschool Lucardie.

De 3 partijen willen zo alle lessende jeugd & senioren van de aangesloten tennisverenigingen van de beide tennisscholen een warm, droog en gezellig onderkomen bieden in de koude wintermaanden. Veel wedstrijdjes spelen, plezier hebben, ontspanning en andere tennisliefhebbers ontmoeten staan gedurende deze toernooien voor jong en oud centraal. Op de zaterdagmiddagen is het altijd eerst de beurt aan de jeugd en op de avond kruizen de senioren van de verschillende verenigingen de degens met elkaar.

Zaterdag 9 december jl. was de 1ste ronde van in totaal 3 zaterdagen vol tennis op Sanjes Sportpark te Veenwouden. Benieuwd hoe het was? Klik op Sfeerimpressie zaterdag 9 december jeugd & senioren om sfeer te proeven.

Data om te noteren
Zaterdag 20 januari 2018 en zaterdag 10 maart 2018 gaan we er weer een mooie tennisdag van maken. Binnenkort zal het thema bekendgemaakt worden van de komende jeugdtoernooien. Wat zal het worden? Een Hotdogtoernooi, een Snerttoernooi, een Broodje Rookworsttoernooi of toch ….?
Houdt de website of facebookpagina Tennisschool Lucardie goed in de gaten voor meer info.

Mocht je de 1ste ronde hebben gemist en er nu op zeker bij willen zijn? Ga dan snel naar het volgende overzicht wintertoernooien en meld je gelijk aan.
Volg je tennislessen bij Tennisschool GRIP? Houdt dan de website van Tennisschool GRIP in de gaten voor jouw manier van aanmelding.

Zien we jullie allen binnenkort op de tennisbaan? Dat lijkt ons erg gezellig. Tot dan!

Sportieve groeten van Tennisschool GRIP, Sanjes Sportpark en Tennisschool Lucardie